Novinky
09.04.2021
Novinky Miva Vacov a Antonio Juan
Naskladnili jsme nové české dřevěné hračky od firmy Miva Vacov, jsou opravdu pěkné. Pokud se chcete podívat, tak zadejte hledaný text "Miva Vacov".  T... číst celé
24.03.2021
Informace pro slovenské zákazníky
Vážení zákazníci, pokud budete chtít objednávku platit převodem v Eurech na náš eurový účet, přepněte si prosím zobrazování cen v Eurech - v horní liš... číst celé
22.03.2021
Změna vzhledu stánek
Již se zobrazuje nový vzhled stránek. Věříme, že budou uživatelsky příjemné. Náhled - původní a nový - viz blog Jednu menší komplikaci pro slovenské... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zasílání novinek a akcí

 

Získejte stálou slevu 2%

 

Velkoobchodní prodej

We send to EU

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Dana Crková, se sídlem ul. Brodce 331, 26761  Cerhovice, IČ 61686191, podnikající dle živnostenského oprávnění vydaného v Hořovicích - číslo případu 320202/U2015/55/Š, číslo jednací ZIV/36/2015/Š/4 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • provozovatel služby Zboží.cz poskytované firmou Seznam.cz, a.s., se sídlem Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn.: B 6493

    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Hodnocení bude zobrazeno na stránkách  našeho obchodu v sekci "Ověřeno zákazníky"

  6. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  7. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů